Tags

, , , , , , , , , , , , , , ,

Gala Voluntarilor 2011, care s-a desfaşurat, zilele trecute, la Hotelul Howard Johnson din Bucureşti, i-a acordat lui Sebastian Popescu, student la Facultatea de Medicina. Farmacie şi Medicina Dentara a Universitatii de Vest „Vasile Goldiş”, distinctia „Voluntarul Anului 2011 in Romania pentru Protectia Mediului şi Animalelor”.

Evenimentul a fost organizat sub egida Anului European al Voluntariatului 2011 (AEV) şi Ziua Internationala a Voluntarilor.
In concurs au fost inscrise peste 200 de nominalizari la cele 22 de sectiuni, de catre organizatii neguvernamentale şi institutii publice care lucreaza cu voluntari.
Sebastian Popescu, student in cadrul Universitatii de Vest „Vasile Goldis” din Arad, Facultatea de Medicina, Farmacie şi Medicina Dentara, a fost nominalizat pentru aceasta Gala de catre Centrul Judetean de Voluntariat Arad la categoria Protectia Mediului şi Animalelor. Pentru intreaga activitate de voluntariat, care a insumat peste 25 de actiuni civice, nu doar in domeniul protectiei mediului, acesta a primit distinctia „Voluntarul Anului 2011 in Romania pentru Protectia Mediului şi Animalelor”.

Advertisements