Tags

, , , ,

Centrul Judetean de Voluntariat impreuna cu Primaria municipiului, Consiliul Judetean si Centrul Cultural Judetean Arad a organizat pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, marti, 20 decembrie, incepand de la ora 19,00, cea dintai editie a GALEI VOLUNTARIATULUI.

Cu acest prilej au fost premiati voluntarii aradeni care au activat pe langa Centrul Judetean de Voluntariat in contextul „2011 – Anului European al Voluntariatului”.

De asemenea au fost premiate organizatiile nonguvernamentale implicate in activitati de voluntariat si care, desigur, au avut un impact semnificativ in comunitate, persoanele care au activat in proiectele de responsabilitate sociala, partenerii care au sustinut activitatile si evenimentele centrului, partenerii media care au promovat voluntariatul si activitatile societatii civile aradene si, nu in ultimul rand, voluntarii straini din cadrul proiectului „Youth for Change”, finantat de catre Comisia Europeana.

„Anul 2011 a fost pentru voluntari si pentru tineri, in general, un an extraordinar. Alaturi de mai multe organizatii, am reusit sa implementam un program si o strategie pe care ne-am bazat in realizarea proiectelor”, a punctat in incheiere „tatal voluntarilor”, Glad Varga, presedintele Asociatiei EDUCATIO.

„Dincolo de a fi o recompensa pentru sine, implicarea este in definitiv motorul schimbarii sociale, de aceea as vrea sa va multumesc voua, comunitatii aradene, pentru ca a iesit din sfera tabuului, intrand in cea cotidiana cu naturaletea pe care o merita. Liga Studentilor UVVG este mandra sa primeasca aceasta diploma, dar pentru noi adevarata rasplata se afla in interior, prin fiecare fapta sau gest altruist menit sa produca schimbari pozitive.” a declarat Paul Barbulescu, prefectul studentilor UVVG.