Tags

, , , , , , , ,

Universitatea de Vest „Vasile Goldis” si Consiliul Consultativ al Studentilor din cadrul UVVG organizat, zilele trecute, „Cupa 8 Martie” la fotbal feminin intre liceele aradene. La competitie au participat echipe de eleve din clasele a IX-XII/XIII, de la Liceul Economic, Gr. Sc. Sântana, Gr. Sc. „Iuliu Maniu”, Gr. Sc. Forestier, Liceul cu Program Sportiv, Gr. Sc. „Ion Buteanu” din Gurahont, Gr. Sc. „Sava Brancovici” din Ineu, Gr. Sc. „Francisc Neuman”.

Studentul Paul Barbulescu, prefectul studentilor UVVG, ne-a declarat: „Universitatea de Vest „Vasile Goldis” a fost alaturi de jucatoarele care s-au intrecut in cadrul competitiei de fotbal feminin inter-licee dedicata zilei de 8 Martie. Studentii au oferit câte o floare fiecarei participante la competitie si au inmânat premiile echipelor câstigatoare. Locui I a revenit formatiei Grupului Scolar Sântana, iar premiul a constat intr-un set de echipament pentru fiecare jucatoare, o minge de fotbal, o cupa si o diploma. Locul II a revenit Grupului Scolar Iuliu Maniu, iar premiul a costat in cinci mingi de fotbal, o cupa si o diploma. Pe locul trei s-a clasat formatia Liceului cu Program Sportiv din Arad.

Premiul a constat in doua mingi de fotbal, o cupa si diploma, iar pe locul patru s-a clasat echipa Grupului Scolar „Sava Brancovici” din Ineu, premiul constând intr-o minge de fotbal si o diploma. Au mai fost acordate premii speciale, pentru cel mai bun portar, care a fost câstigat de Ana Severa si pentru golgheterul competitiei – Denisa Marcea. Titlul de „Miss Turneu” i-a revenit sportivei Alexandra Cosochi, de la Liceul cu Program Sportiv”.

Biroul de presa al UVVG

Daniel Albu