Tags

, , , , , , ,

Studentii francezi care studiaza la Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad au prezentat aspecte legate de cultura franceza, traditiile culinare si obiceiurile specifice acestei tari in cadrul unui inedit proiect, continuand traditia din seria „Knowing Us”.
Proiectul a fost realizat la initiativa comuna a Clubului Rotaract Arad Cetate in parteneriat cu Liga Studentilor UVVG, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldis’’ din Arad, Asociatia Studentilor Medicinisti Aradeni si Rotary „Arad Cetate” si a avut loc in seara zilei de 24 mai, la Clubul 4 U de pe Strandul Neptun Arad.
Pe parcursul evenimentului au fost prezentate filmulete realizate de catre studentii francezi, cu cele mai frumoase si reprezentative imagini din Franta. Totodata, prezenta energica a copiilor de la MiniAmifran a animat atmosfera cu o reprezentatie teatrala exceptionala.
Organizatorii au gandit acest eveniment in incercarea de a integra studentii straini in comunitatea locala si de a valorifica cultura, istoria, traditia nationala si internationala a diferitelor tari, precum si de a le aduce mai aproape de Romania printr-o cunoastere reciproca.
In cadrul acestei serate s-au servit preparate din bucataria frantuzeasca, pregatite exclusiv cu produse frantuzesti. Frumoasele melodii frantuzesti au incantat auzul celor prezenti. Fiecare participant la aceasta cina a primit câte un suvenir realizat de copii de la Palatul Copiilor din Arad, care sa ii aminteasca de acest eveniment.
Serata a avut si un scop caritabil, fondurile adunate in cadrul evenimentului urmand a fi donate Palatului Copiilor din Arad.

Mai multe poze: http://www.arq.ro/fran-a-in-seara-aceasta-prin-uvvg

Advertisements