Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Elsa Arad în parteneriat cu Liga Studenților din Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, Colegiul Economic Arad, Seminarul Teologic Liceal Ortodox Arad, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Colegiul Național „Elena Ghiba-Birta”, Liceul Pedagogic „Dimitrie Țichindeal”, Liceul CFR, Grupul Școlar Vinga și Grupul Școlar „Iuliu Maniu”, au organizat o campanie umanitară.
Proiectul „Un zâmbet de iunie” a făcut ca ziua de 1 iunie să fie mai frumoasă pentru copiii din „Centrul de primire minori”. Elevii și studenții le-au adus acestora cadouri, constând în jucării și haine.
Campania s-a derulat timp de 11 zile, atât în Universitatea noastră, cât și în toate liceele partenere. Am colectat jucării și haine pentru copiii de la „Centrul de primire minori”. Le-am dus copiilor cadourile de 1 iunie și ei au fost deosebit de fericiți”, a declarat Paul Bărbulescu, Prefectul Studenților din Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”.
Am încercat să le aducem acestor copii o rază de bucurie. Studenții Universității de Vest „Vasile Goldiș” au demonstrat că în parteneriat cu liceele arădene, pot promova cu succes proiecte”, a declarat Mădălina Dumbra, Elsa Arad.

Advertisements