Tags

, , , , , , , , , , , , ,

Studenții de la Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” din Arad au fost prezenți, atât ca voluntari, cât și ca participanți, la “Crosul și Semimaratonul județului Arad“, ediția 2012.
Evenimentul Crosul şi Semimaratonul Judeţului Arad, organizat de Consiliul Judeţean Arad, Primăria Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad, la iniţiativa consilierului judeţean Sorin Victor Roman, a aliniat la start peste 1300 de arădeni.
Probele au fost cursa Galleria Arad – 1 km, crosul de 6 km şi semimaratonul (21,097 km). Acestea s-au desfăşurat în 2 iunie 2012, în intervalul orar 9 – 15.
Toţi participanţii la curse au primit medalii şi diplome de participare. În cadrul evenimentului s-au premiat cei mai ingenioşi alergători din punct de vedere al costumelor de alergare utilizate. Cu sprijinul Galleria Arad, s-au acordat premii pentru fiecare categorie de vârstă la semimaraton şi la cursa de 6 km.
Cursa Galleria Arad – 1 km, necompetiţională, a fost împărţită în masculin peste 10 ani, feminin peste 10 ani şi familie, unde au putut să alerge copiii sub 10 ani împreună cu părinţii.
În total, au participat 127 de alergători la proba de seminaraton, 241 la proba de 6 kilometri şi circa 960 de alergători la Crosul Galleria Arad.
La feminin, semimaraton, primele trei poziţii au fost ocupate de Florica Cristea, Monica Crina Sandor şi Elena Avram.
La cursa de 6 km, s-a aliniat la start şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Adrian Ţolea, unul din promotorii puternici ai acestui eveniment. Startul cursei de semimaraton a fost dat de Ana Maria Dragoş, directorul CCJA, cel al cursei de 6 km de Viorica Graur, comandantul  Poliţiei Locale Arad, iar la cursele de 1 km de primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă, Adrian Ţolea, vicepreşedinte Consiliului  Judeţean Arad precum şi Tina Vârlan, manager Galleria Arad.

Mai multe poze si detalii despre eveniment:

http://arq.ro/-crosul-si-semimaratonul-judetului-arad-editia-2012

http://aradinfo.ro/stiri-arad/peste-1300-de-ar259deni-au-luat-startul-la-crosul-351i-semimaratonul-jude355ului-arad-foto/id-3051

http://www.aradon.ro/sportul-a-cucerit-aradul/1117736

Advertisements