Tags

, , , , , , ,

Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad în parteneriat cu Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri îți oferă un plan de viitor, un plan hrănit cu implicare, bazat pe management și finalizat cu soluții de afaceri.

Universitatea Vasile Goldiș din Arad îți oferă sansa de a-ţi urma vocaţia de manager sau antreprenor şi de a te perfectiona prin parcurgerea a şapte module de curs online:

1. Firma şi mediul economic
2. Antreprenoriat şi inovare
3. Managementul afacerii
4. Marketingul afacerii
5. Finanţele şi contabilitatea afacerii
6. Comunicare şi negociere
7. IT pentru afaceri

Cursurile au fost concepute de o echipă de profesori care vor acorda asistenţă cursanţilor prin intermediul forum-ului. Platforma de învăţare online a fost dezvoltată împreună cu partenerii SIVECO România (www.siveco.ro), PROJOB GmbH din Germania (www.projob-weiden.de), Formastur din Spania (www.formastur.es) şi Asociaţia Euro 26 (www.euro26.ro), în cadrul unui proiect european.

Înscrie-te între primii 50 şi poți beneficia de bursa oferită de coorganizatorii cursului extracurricular de educaţie managerială. Bursa permite accesarea acestui program, pe durata a 6 luni, achitând suma de 100 lei, în loc de 1000 de lei.

În vederea absolvirii Programului de Educație Managerială, cursantul va trebui să promoveze testele online și să realizeze un proiect aplicativ pentru rezolvarea unei probleme întâmpinate în inițierea sau dezvoltarea afacerii viitoare. Absolvenții vor primi o diplomă care să certifice finalizarea acestui curs.

Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri urmăreşte să promoveze cultura managerială modernă în societatea românească, în spiritul economiei de piaţă, iar în cei 15 ani de existenţă a derulat programe care au implicat peste 7.000 de manageri şi întreprinzători. De aceea, Fundaţia, din resurse proprii, va finanţa 90% din costul programului, studenţii plătind doar costurile administrative, de 100 lei.

Înscrie-te acum, prin completarea formularului electronic de pe site-ul www.fntm.ro şi trimiterea acestuia la adresa antreprenor@fntm.ro 

“If things seem really under control, you’re not going fast enough.

Grăbeste-te spre viitorul visat. Investitia cea mai valoroasă este cea in tine. Oportunitătile sunt efemere, iar acest program antreprenorial este o oportunitate. Profită de ea.

Advertisements