Tags

, , , , , , ,

Bobocii Universității de Vest „Vasile Goldiș” au fost sărbătoriți în cadrul Balului Balurilor UVVG 2012, care a avut loc în seara zilei de marți, 4 decembrie, la Teatrul de Stat „Ioan Slavici” din Arad. Acțiunea a fost organizată de Liga Studenților și Consiliul Consultativ al Studenților din cadrul UVVG, în parteneriat cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, Primăria Municipiului Arad, Cabinet europarlamentar Iosif Matula, SIF Banat-Crișana, Galleria Mall Arad, Auto Schunn Arad, Chic, Activ Club, Kastel Spa, Via Romana, Fast Food Gia.

DSC_0054 (Copy)

Tema balului din acest an, desfășurat sub genericul „Sailing under the sea”, a fost legată de mediul acvatic și provocările acestuia. Opt perechi formate din cei mai curajoși boboci-marinari, alături de tovarășele lor – sirene, au avut de trecut prin încercări și probe dificile, pentru a convinge juriul extrem de exigent că merită râvnitul titlu de Miss și Mister Boboc 2012. Prezentatorul a fost îndrăgitul actor, Zoltan Lovas. Cum competiția a trebuit să aibă o singură pereche câștigătoare, după îndelungi deliberări, aceasta a fost desemnată drept echipa formată din studentul Gianluca Esposito și studenta Veronica Bîc. Participanții la competiția pentru alegerea Miss și Mister Boboc 2012 au avut parte de frumoase premii, oferite de organizatorii Balului Balurilor UVVG 2012, cu concursul unor sponsori generoși. Astfel, Cabinetul Europarlamentar Iosif Matula a oferit Marele Premiu, constând într-o excursie de o săptămână la Bruxelles, cu toate cheltuielile asigurate. Concurenții au primit premii speciale din partea Galleria Mall Arad, Kastel Spa, Activ Club, ARQ, Auto Schunn, Via Romana și o excursie la Cabana Izoi din stațiunea Moneasa, din partea Universității de Vest „Vasile Goldiș”. A fost organizată, pe baza biletelor de intrare o tombolă constând într-un premiu special oferit de Kastel Spa.

Miss si Mister

„A fost un bal deosebit și datorită prestației bobocilor, pe care îi felicit pentru modul în care s-au prezentat și pentru munca titanică depusă”, a declarat Paul Bărbulescu, prefectul studenților din Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad.

577995_465965263449132_1524841263_n

Balul Balurilor UVVG 2012 a reprezentat și ocazia de a reuni la un loc comunitatea academică din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, alături de personalități ale vieții administrative și politice a Aradului care au ținut să se bucure alături de boboci, asistând la spectacolul de sunet și lumini oferit de organizatori. Rectorul fondator și președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș”, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, a ținuit să-i salute pe participanții la bal. Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul UVVG, a adresat de asemenea un cuvânt participanților, cu ocazia anunțării premianților competiției la concursul de Miss și Mister Boboc.

Nu în ultimul rând, trebuie amintită prestația formației Daniel’s Band, care a oferit participanților un apreciat concert de muzică rock.

DSC_0047 (Copy)

DSC_0049 (Copy)

Acest bal a putut fi realizat datorită sponsorilor Universitatea de Vest Vasile Goldiș” Arad, Primăria municipiului Arad, Cabinet europarlamentar Iosif Matula, Galleria mall Arad, SIF Banat-Crișana, Via Romana, Auto Schunn Arad, Fast-Food Gia, Activ Club, Chic, Kastel Spa, SC Costi SRL, Hotel Central, Florin Galiș-Alumni UVVG, Ionel Ciupe-consilier local municipal, Iustin Cionca-Alumni UVVG, Traian Igaș-Alumni UVVG, Arcons Security, Studio Enigma, KF.

Mai multe poze: ÎN CURÂND pe pagina noastră de Facebook

final

Advertisements