Tags

, , , , , , , , , ,

Liga Studenților din cadrul a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, împreună cu Facultatea de Științe Economice au organizat o acțiune dedicată unor persoane defavorizate. Au fost strânse donații de la studenți pentru a oferi daruri de Crăciun, în cadrul unei acțiuni caritabile care s-a desfășurat în cursul zilei de joi, 20 decembrie.

101_0833

Moș Crăciun, adus de studenții a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a ajuns prima dată la o familie defavorizată din cartierul Bujac, unde a oferit daruri constând din hăinuțe pentru copii, dulciuri și cărți, pentru micuți, dar și pentru adulți. Apoi, studenții și cadrele didactice care i-au însoțit s-au deplasat la Centrul de primire pentru minori de pe strada Udrea din Arad, unde au oferit de asemenea daruri pentru cei mici.

Acțiunea noastră continuă o frumoasă tradiție a Ligii Studenților din cadrul a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, aceea de a oferi daruri cu ocazia sărbătorii Crăciunului, constând din obiecte donate chiar de studenți. Mulțumim conducerii Facultății de Științe Economice pentru participarea, alături de noi, la acțiunea de binefacere. De asemenea, țin să aduc mulțumiri părintelui paroh Vasile Pop, de la Parohia Bujac 1, care a fost alături de noi în cest proiect”, a declarat Paul Bărbulescu, președintele Ligii Studenților din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș.

101_0817 (1)

101_0803

Advertisements