Tags

, , , , , , , , , , , , , ,

Liga Studenților UVVG Arad a organizat sâmbătă, 26 ianuarie 2013, ediția a doua a proiectului „Solidari cu animalele”, constând în colecta de hrană pentru animalele din adăpostul Asociației APAM. Studenții și prietenii lor care au aderat la proiect au reușit să adune peste 130 kg de hrană specială pentru animale și conserve pe care le-au donat sâmbătă dimineața reprezentanților Asociației APAM, cu ocazia vizitei lor lunare la complexul Atrium Mall din Arad.

101_0984

Adăpostul APAM organizează în fiecare lună acțiunea „Colecta APAM”, la Atrium Mall, constând în strângerea de fonduri și hrană pentru animalele din adăpost. De asemenea, doritorii pot adopta un animal din adăpost.

101_0989

„Mulțumim tuturor celor care au participat la proiectul nostru și în special celor din cadrul Facultății de Științe Economice. De asemenea, a fost alături de noi cu o importantă donație de hrană și creatoarea de modă Ifigenia, cu care Liga Studenților UVVG a colaborat și la organizarea Balului Balurilor UVVG, în decembrie trecut. Am promis că vom continua cu aceste acțiuni de colectă de hrană pentru adăpostul APAM și ne-am ținut de cuvânt”, a declarat organizatoarea proiectului, studenta Maura Trocan.

101_1058

Președintele Ligii Studenților UVVG, Paul Bărbulescu, a completat: „Liga noastră se implică în continuare în proiecte și acțiuni prin care devine o prezență tot mai activă în viața socială și culturală a Aradului. Colegii noștri au reușit să mobilizeze donatori care au reușit să aducă un important aport celor care se preocupă de soarta animalelor fără stăpân”.

101_1000