Tags

, , ,

 Studentul Anului 2013 da startul competitiei nationale care, ajunsa la cea de-a X-a editie, sustine si premiaza elita sistemului universitar din Romania. Si anul acesta sunt recunoscuti cei mai buni studenti la ArhitecturaDreptJurnalism și ComunicareEconomie și Medicina.

Proiectul adreseaza o provocare tinerilor care se diferentiaza prin performanta si excelenta, prin capacitatea de a fi cel mai bun; si nu oricum, ci la nivel national.

Studentii care vor sa intre in cursa pentru distinctia de cel mai bun Student al Anului, trebuie sa completeze si sa trimita un formular de inscriere si sa rezolve, pana pe data de 12 mai 2013, tema specifica uneia dintre cele cinci categorii. Atat formularul de inscriere, cat si tema de concurs pot fi descarcate direct de pe site-ul oficial al proiectului www.studentulanului.ro.

Lucrarile vor fi evaluate de un juriu de specialitate format din reprezentanti de renume ai mediului universitar romanesc, reprezentanti ai companiei partenere, dar si personalitati din domeniu.

Detinatorii celor mai bune cinci lucrari vor concura pentru trofeul Studentul Anului 2013 si premiul de 1500 de euro, oferite in cadrul Galei Studentul Anului, un eveniment formal care va avea loc la sfarsitul lunii mai.

 Pentru mai multe informatii privitoare la competitie, acceseaza site-ul www.studentulanului.ro sau urmareste-ne pe Facebook:www.facebook.com/StudentulAnului.VIP.

Advertisements