Tags

, , , , , , , , , , , , ,

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad
Centrul de Consiliere și Orientare a Carierei pe tot parcursul vieții

INVITAŢIE la Workshop-ul ”Planifică-ți cariera” !

Avem deosebita plăcere de a vă invita la Workshop-ul ”Planifică-ți cariera”!, organizat de Centrul de Consiliere și Orientare a Carierei pe tot parcursul vieții. Acesta va avea loc in data de 16.05.2013 ora 14.00, Sala de Conferințe, Campusul Universitar ”Vasile Goldiș”din Arad, Str. Liviu Rebreanu nr. 86.

Afis workshop centrul de consiliere

Scopul organizării acestui eveniment este de a oferi studenţilor şi absolvenţilor universității, un sprijin în aflarea unui drum în carieră. În cadrul Workshopu-lui se vor discuta și se vor realiza exerciții aplicative care vizează aspecte precum: valori, interese profesionale, competențe, luarea deciziilor privind cariera, realizarea unui plan al carierei personale, căutarea unui loc de muncă și prezentarea personală.

Aşteptăm să confirmaţi înscrierea dumneavoastră la adresa: consiliere@uvv.ro sau telefonic la nr. 0257 / 259 555. Înscrierea se face în funcţie de numărul de locuri disponibile, prin trimiterea unui mesaj ce conţine: numele, prenumele, facultatea, secţia, anul, urmând ulterior să vă fie confirmată înscrierea. Data limită de înscriere este miercuri, 15 mai 2013 ora 14.00.

Avem convingerea că acest eveniment va deschide noi perspective în colaborarea noastră. Vă mulţumim anticipat pentru interesul manifestat şi pentru implicare !
Participarea dumneavoastră ne va onora in mod deosebit!

Coordonator: Lect. univ. dr. Anca MUSTEA
Referent: Mihaela DOLCA