Tags

, ,

În perioada 4-8 Iulie, la Alba Iulia, s-a desfășurat proiectul NEXT JR, un proiect tradițional al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), organizat anul acesta de Liga Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia (LSUA). La acest eveniment au participat peste 50 de studenți veniți din toate colțurile țării, viitorii liderii ai mişcării studenţeşti, cărora li s-au prezentat aspecte importante ale Mişcării Studențeşti din România.

În acest an, Liga Studenţilor UVVG din Arad a fost onorată de invitaţia federaţiei. Reprezentantul Universitati de Vest „Vasile Goldiş” la acest eveniment prin vicepreşedintele Ligii Studenţilor UVVG, Mădălin Florin Nagy. El s-a bucurat de o primire călduroasă, dar şi de cele mai bune traning-uri din partea unui personal extraordinar. Mulţumită acestei experienţe, Liga Studenţilor UVVG va putea aduce pe viitor o mai bună calitate a vieţii studenţeştii in Arad.

„Asigurarea continuității în organizațiile studențești este deosebit de importantă în contextul în care generațiile de studenți sunt foarte fluctuante. E foarte important ca membrii organizațiilor să cunoască Mișcarea Studențească și să poată transmite cunoștințele lor tuturor membrilor” a declarat Mădălin Florin Nagy, vicepreşedintele Ligii Studenţilor UVVG.

BALI

4

9

2